Mycket bra sätt att spara på sina små chilis om man odlar upp dem själva. Med de chilifrukterna som jag använde blev detta mycket starkt Det är därför jag kokar upp röran så jag ska döda bakterierna. Provade en gång utan att koka upp och då möglade det innom någon månad fast man inte hade öppnat burken. Men när jag har kokat upp dem så har de alltid klarat sig sedan öppnade i kylen rätt länge innan de blir dåliga också. OBS: Se till att inte andas in så mycket av ångorna som kommer när den står o puttrar lite. Det kan tjännas i halsen.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jag är rädd att det inte håller sig fräscht. Har själv försökt med tomat och chili utan salt, ättika eller konserveringsmedel. Det möglade efter bara någon vecka.
Det är därför jag kokar upp röran så jag ska döda bakterierna. Provade en gång utan att koka upp och då möglade det innom någon månad fast man inte hade öppnat burken. Men när jag har kokat upp dem så har de alltid klarat sig sedan öppnade i kylen rätt länge innan de blir dåliga också.
jättegott mmmmmmmm