Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemmagjord Glögg

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Underbart god glögg, passar perfekt att ge bort eller att njuta av själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll upp vattnet i en kastrull och tillsätt sockret. Värm tills sockret har smält. Tillsätt alla kryddor, frukten och de avbrutna kanelstängerna. Koka under lock i ca 30 minuter. Flytta kastrullen från värmen och tillsätt vinet (valfritt om det ska vara med eller utan alkohol). Sätt tillbaka kastrullen på värmen, rör om och låt det koka på medelvärme ca 30 minuter till. Sila bort kryddorna och frukten och låt allt svalna.
  2. Häll upp glöggen i en steriliserad flaska med bra kork.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.