Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemmagjord Kebab

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkel smaskig "plockmat" som alla brukar älska.

Ingredienser

Instruktioner

  1. För ännu snabbare, ta en grillad kyckling
  2. Skär grönsaker och lök, lägg i små skålar. Blanda fraiche, ketchup, majonäs, vitlök, salt & peppar efter smak, ställ kallt. Strimla lövbiffen, salta & peppra, brynes i lite matfett. Värm pitabröden och dela dom till halvor
  3. Sen är det bara att fylla bröden och avnjuta! Brukar vara barnens favorit!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.