Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemmagjord kebab med lite annorlunda smak

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod kebab , á la annorlunda. Populär bland mina vänner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Såsen : Blanda matlagningsyoghurt ,äggula, chilisås och majonnäs. Pressa ner vitlöken. Krydda med cayenpeppar, paprikapulver och salt. Förvara svalt till servering
  2. Kebab: Strimla lövbiff, krydda med kött och grillkrydda, salt och peppar och stek den snabbt. Dela tomat i mindre bitar, skiva lök och gurka och strimla salladen. Värm pitabröden i ugnen, när dom är klara dela brödet och bred på philadelphiaost inuti brödet. Fyll sedan pitabröden med sallat, tomatskivor, gurka , lök och stekt lövbiff och ringla över kebabsås.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • astonvilla 21 april 2012

    Jätte gott & Såsen var god-)

  • marieb-46@hotmail.com 6 april 2013

    Super gott med naturlig kebab

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.