Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemmagjorda Marshmallows

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Lätta att göra och framförallt goda!

Ingredienser

Instruktioner

Koka sockret och vattnet tills sockret är smält. Lös upp gelatinet i 3/4 varmt vatten och blanda med sockerlagret, koka tills det blir som sirap (en tråd ska hänga när man tar det i en sked) tillsätt färg om ni vill. När sirapen är lagom tjock låt det kallna lite och vispa kraftigt tills det blir mjukt och fluffigt. Smöra en bakform och häll blandningen och låt vila hela natten eller 8 till 10 timmar. När det har dragit ihop sig, skär den i små bitar och rulla i flor socker.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Pannband1 2 maj 2011

    hejsan, hur mycket är en kopp i dl? Mvh alle

  • bjoli198 22 december 2012

    går de här bra att rosta över öppen eld?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.