- Serverar: 8-10 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Härligt frisk och mycket god
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader, smörj och bröa en form ca 24 cm i diameter. Smältsmöret och låt det svalna något. Vispa smör och socker pösigt. Blanda ner grädde, smör, citronsaft och skal. Blanda ner bakpulver och mjöl och rör ner. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen. Kolla med sticka efter ca 35-40 minuter.
Låt svalna.!
- Blanda florsocker och citronsaft och till en smidig glasyr, späd med någon matsked grädde eller mjölk om den blir för hård. Bred glasyren över kakan och strö över strimlat skal.
Publicerat den
13 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
DÄR DET STÅR "INGREDIENSER"FINNS 3 ÄGG MED. DÄR DET STÅR "GÖR SÅ HÄR" FINNS INTE ÄGGEN MED???
JAG BAKADE DENNA KAKA I GÅR.. MED (3 ÄGG )KANONGOD !!(= TACK FÖR RECEPTET...DENNA KAKA REKOMENDERAS TILL KAFFET (=