Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Herkkukaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En mycket saftig och god kaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ägg och socker vispas vitt och pösigt. Blanda sedan det smälta smöret, vetemjölet blandat med bakpulvret och sen ananasspadet. Blanda samman allt.
  2. Gräddas i 200 grader i ca 30-40 minuter. När kakan nästan är färdig tar man ut den och sätter på ananas. Glasyren kokas ihop och breds ovanpå ananasen och sätts på nytt in i ugnen ca 10-15 minuter.

Kommentarer (1)

  • sonja55 26 oktober 2008

    Jag bara undrar om man ska äta annanaskross till kakan eller ska det vara i smete?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.