Här har vi lånat smaksättningen från den klassiska slottssteken.
Instruktioner
- Skär kycklingen i bitar. Skala och klyfta löken. Skala och skiva moroten.
- Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Lägg i och fräs löken. Tillsätt morötter, vatten, smulad buljong, ansjovis, pepparkorn och lagerblad. Låt allt koka ca 10 minuter.
- Rör ut mjölet i lite av gräddmjölken, tillsätt resten och rör ner i såsen. Låt koka ytterligare några minuter. Strö över persilja.
- Servera med kokt potatis.
- Ca 395 kcal per portion, varav 10 g fett.
Publicerat den
18 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket smakrik och annorlunda kycklingrätt. En favorit hos oss.
Kanongott. Kan tyvärr bara ge en 5:a. :-) Skickar med en bild också, hoppas det går bra.
Mycket god kycklinggryta. Kan verkligen rekommenderas.
Rolig kycklinggryta med härlig smak. Rekommenderas varmt. Tips: Jag tyckte att färgen blev ganska tråkig så lite coloritsoja förhöjer synen:-))