Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Herrgårdskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här receptet fick jag med en creme fraicheburk. Har prövat det och det är mycket gott. Serverar oftast ris i stället för potatis till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kycklingfiléerna i en ugnssäker form Krydda med salt och peppar Blanda creme fraichen med den hackade skinka, persiljan, senapen och osten. Bred blandningen över kycklingen. Stek i mitten av ugnen 2o-25 min. i 225*
  2. Servera med smörfräst spenat och klyftpotatis, eller som jag gör med ris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.