Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heston Blumenthals frityrsmet

(1 kommentar)  
Skriv ut

Bästa frityrsmeten. Funkar till det mesta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna väl.
  2. Blanda i en mindre mängd av vätskan och vispa till en tjock och slät pasta.
  3. Tillsätt resten av vätskan och vispa väl.
  4. Gör inte frityrsmeten i förväg, då går kolsyran ur, den är viktig för att få en lätt och pösig konsistens. Gör den alldeles precis innan du ska till att fritera så blir det bäst resultat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Andykuken 12 november 2013

    Mycket vodka e gøtt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.