Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het baconsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt sallad som tillbehör till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

Skär bacon och bröd i tärningar. Skala och skiva löken tunt. Skala och klyfta äggen. Stek först baconet i stekpanna och låt det rinna av. Fräs curryn i smöret och stek brödet i blandningen. Lägg spenaten eller salladen i strimlor på 4 tallrikar. Lägg på äggen, brödet, bacon och lökringar. Blanda dressingen och häll över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.