Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het biff- och paprikasallad med tsatsiki

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hett och härligt. Klart på 15 minuter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och kärna ur chilifrukten, skala vitlöken. Plocka korianderbladen. Finhacka chili, vitlök och koriander. Blanda med 2 msk olja, vinäger och 2 krm salt.
  2. Koka bulguren enligt anvisning på förpackningen.
  3. Skala och grovhacka lökarna. Skölj, kärna ur och skär paprikan i bitar. Tärna biffen. Stek lök och paprika i 1 msk olja i 1 minut. Lägg åt sidan.
  4. Stek köttet rosa på hög värme ca 2 minuter, krydda med ½ tsk salt och 2 krm peppar.
  5. Fördela paprika, lök och biff på tallrikar. Ringla över chilidressingen och servera med bulgur och en klick tsatsiki.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.