Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het biffsallad

 
Het biffsallad Het biffsallad
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Fräsch och matig sallad som kan varieras med vad man har hemma och tycker är gott. Skippar man osten är den dessutom riktigt nyttig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop soja, risvinäger, olja, Sambal och honung väl i en skål. Lägg biffarna i en plastpåse och häll på marinaden. Låt ligga i rumstemperatur minst en timme.
  2. Strimla paprikan, skär morötterna i tunna strimlor på längden med en potatisskalare, halvera körsbärstomaterna och blanda allt tillsammans med avrunnen minimajs i en serveringsskål. Koka Haricots Verts i rikligt med lättsaltat vatten tills de är Al Dente och låt dem rinna av i ett durkslag. Vispa ihop ingredienserna till dressingen. Vänd ned bönor, nötter och lagom stora bitar av mozzarellan i serveringskålen tillsammans med dressingen.
  3. Grilla biffarna i en grillpanna. Låt vila fem minuter innan du skär dem i tunna strimlor och försiktigt blandar ned dem i resten av salladen. Servera och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.