- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut
Fräsch och matig sallad som kan varieras med vad man har hemma och tycker är gott. Skippar man osten är den dessutom riktigt nyttig.
Instruktioner
- Blanda ihop soja, risvinäger, olja, Sambal och honung väl i en skål. Lägg biffarna i en plastpåse och häll på marinaden. Låt ligga i rumstemperatur minst en timme.
- Strimla paprikan, skär morötterna i tunna strimlor på längden med en potatisskalare, halvera körsbärstomaterna och blanda allt tillsammans med avrunnen minimajs i en serveringsskål. Koka Haricots Verts i rikligt med lättsaltat vatten tills de är Al Dente och låt dem rinna av i ett durkslag. Vispa ihop ingredienserna till dressingen. Vänd ned bönor, nötter och lagom stora bitar av mozzarellan i serveringskålen tillsammans med dressingen.
- Grilla biffarna i en grillpanna. Låt vila fem minuter innan du skär dem i tunna strimlor och försiktigt blandar ned dem i resten av salladen. Servera och njut!
Publicerat den
28 december 2009
Liknande recept
Skriv kommentar