Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het chorizopasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Min sambos recept som är snabblagat och med en rejäl portion hetta i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva korven i tunna slantar. Skiva även löken och paprikan. Ansa och skiva champinjonerna. Stek sedan korven i en liten mängd matfett. När korven är brynt på båda sidor, tillsätt lök, paprika och champinjoner och stek grönsakerna tills de fått lite färg men fortfarande är knapriga.
  2. Tillsätt crème fraiche och smaka av med salt, svartpeppar och curry. Späd ev med lite matlagningsgrädde om såsen blir alltför stark.
  3. Blanda sedan ner såsen i den kokta pastan.
  4. Servera med en fräsch sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • em_elie 9 april 2009

    Så GOTT och lätt att göra. Tack för ett bra recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.