Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het citrussalsa

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Att marinera scampi /skaldjur i. Gott till grillat kött av alla de slag. Lite annorlunda. Kan anpassa styrkan med chilimängd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och filéa apelsinerna, håll dig över en skål så saften sparas. Alla hinnor skall bort. Skala och kärna ur äpplet, dela det i mindre bitar. Dela chilifrukterna längs med på mitten och ta bort frön och hinnor. Repa av myntabladen (och koriandern om man vill ha det med). Lägg allt i en matberedare.
  2. Kör till en slät massa och häll under tiden i den pressade citronen. Smaksätt med salt och peppar och ev hickorysåsen.
  3. Klart!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.