Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het fisk och räk soppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En lite "hetare" soppa som passar utmärkt med ett nybakat bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten med buljongtärningarna. Hacka upp grönsakerna och ner i buljongen. Tillsätt dom krossade tomaterna och kryddorna, efter behag. Skär ner fisken i mindre bitar och låt puttra. Lägg ner räkorna max 5min innan soppan tas av från plattan så att dom inte hinner bli sega.
  2. Servera gärna soppan med ett nybakat bröd, denna gång blev det med vanliga scones och det passade mycket bra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.