Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Laktosfri

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga ris enligt anvisningar på förpackningen. Låt fisken tina till hälften och skär i träningar. Skär lök och champinjoner i klyftor. Strimla purjolöken. Häll av vattnet från bambuskotten och vattenkastanjerna. Hetta upp en stekpanna med lite rapsolja, lägg ned grönsaker och currypastan och låt fräsa i ca 2-3 minuter. Häll över laktosfri matgrädde och låt koka upp. Lägg ned fisken och låt puttra försiktigt ytterliggare 15 minuter, tills fisken är vit i köttet.
  2. Servera med ris och färska sockerärtor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.