Allévo
Energi 291 kcal = 1217 KJ
Kolhydrater 8,7 g
Fett 16,8g
Protein 25,7 g
Fibrer 2,7 g
Instruktioner
- Skölj purjolöken, skala morötter och vitlök. Skär purjolöken och morötterna i sneda skivor. Hacka vitlöken. Skölj chili, tomater och champinjoner. Strimla chilin, skär tomaterna i grova tärningar och champinjoner i tjocka skivor.
- Fräs purjolök, morötter och vitlök i oljan i en gryta. Tillsätt chili, tomater, fisksås sweet chili och grönsaksbuljong. Låt det koka sakta i ca 10 minuter. Lägg i champinjoner och fisk och låt koka några minuter tills fisken är klar. Lägg i koriander och smaka av med limejuice. Servera med nudlar eller jasminris.
Publicerat den
8 maj 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegott! Eftersom mitt hushåll består av väldigt många tonåringa grabbar (=vandrande svarta hål) så lade jag till fyra-fem potatisar skurna i små kuber samt två röda paprikor i små bitar. Alla här gillar hyfsat stark mat så vi ökade mängden chili till två stycken plus en 3 cm bit hackad färsk ingefära men uteslöt sweet chilisåsen. Kommer absolut att göra igen!