Man kan runda av smaken med lite matlagningsgrädde.
Instruktioner
- Skär fläskfilén i strimlor.
Skala och finhacka löken.
Klyfta tomaterna.
- Rosta kumminfröna någon minut i en torr panna.
Tillsätt olja och fräs köttet tills det fått fin färg.
Strö på curry och låt det fräsa med en stund.
Tillsätt pressad vitlök, lök och tomater.
Finhacka chilipepparn och tillsätt den.
Häll i buljong och sjud grytan i 15 minuter.
Smaka av med salt.
- Rör samman vetemjöl och vatten.
Rör ner redningen.
Sjud tills den tjocknar till en sås.
- Garnera gärna med färsk koriander.
Publicerat den
12 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tog bort kummin och tomaterna då jag inte är förtjust i det, men resultatet av resten var gudomligt gott!