Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Man kan runda av smaken med lite matlagningsgrädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i strimlor. Skala och finhacka löken. Klyfta tomaterna.
  2. Rosta kumminfröna någon minut i en torr panna. Tillsätt olja och fräs köttet tills det fått fin färg. Strö på curry och låt det fräsa med en stund. Tillsätt pressad vitlök, lök och tomater. Finhacka chilipepparn och tillsätt den. Häll i buljong och sjud grytan i 15 minuter. Smaka av med salt.
  3. Rör samman vetemjöl och vatten. Rör ner redningen. Sjud tills den tjocknar till en sås.
  4. Garnera gärna med färsk koriander.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lenkan 11 augusti 2008

    Tog bort kummin och tomaterna då jag inte är förtjust i det, men resultatet av resten var gudomligt gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.