Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het fredagsfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

När du inte har ork att stå vid spisen efter en jobbig vecka så är denna rätt kanon. Den tar inte lång tid men ändå får du lite festkänsla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla fläskfilén. Skär löken i klyftor. Vispa ihop grädde , sambal oelek , timjan och hönsbuljongentärningen i en gryta.
  2. Stek köttet och löken var för sig i en stekpanna. Lägg ner såsen. Låt det koka några minuter.
  3. Servera med couscous eller annan valfri pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.