Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het fruktsallad med fryst kanelglass

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härlig fruktsallad att servera kall eller varm, toppa med kryddig kanelglass.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Glass: Vispa såsen hårt och smaksätt med kanel. Låt den stå i frysen 2-3 timmar och sedan i kylen att mjukna ca 30 min.
  2. Lag: Koka vatten, socker och citronsaft några minuter.
  3. Skär bort skalet och den vita hinnan på grapefrukten med en vass kniv. Skär loss klyftorna så att de blir hinnfria. Skär klyftorna i bitar. Skala och skär clementinerna i bitar. Dela och kärna ur druvorna.
  4. Lägg frukten i 4 glas och häll över den varma lagen. Toppa med kanelglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.