Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het gulasch

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vardagsmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva löken, fräs den i olja i en gryta. Strö över paprikapulvret och låt fräsa nån minut. Tillsätt kött,vin, vatten, buljongtärning, vitlök, lagerblad, tomater, tomatpure och finhackad chili. Låt koka i 1 1/2 timma. Dela paprikorna i bitar och häll i grytan och låt dem koka ytterligare en kvart till.
  2. Servera med gräddfil, pasta, potatis eller nåt annat med en tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.