Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het gulasch

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Toppa soppan antingen med riven ost, örter, finrivet citrusskal, kryddor eller ketchup.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala lök, morot och kålrot. Tärna rotsakerna och hacka löken. Fräs kött, lök, morot, kålrot och tomatpuré i rapsolja. Tillsätt chili, kummin och buljong. Koka ca 40 minuter.
  2. Smaka av med pressad apelsinsaft, salt och peppar. Strö över koriander och servera.
  3. Sopptoppings:
  4. Blanda crème fraiche med antingen riven ost, örter, finrivet citrusskal, kryddor eller ketchup, vips så har du en god topping att röra ned i soppan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.