Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het honungssill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Sött, syrligt och hett är en superkombination till den lite salta sillen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär sillen i bitar. Kärna ur och skär chilifrukten i mindre bitar. Mixa chili, spenat och socker i matberedare eller med mixerstav.
  2. Skölj limen, finriv skalet och pressa juicen. Blanda det med chilipasten. Rör ner honung, yoghurt, majonnäs och gräddfil.
  3. Skala och finhacka vitlöken. Rör ner den i såsen. Smaka av med salt, peppar och några stänk tabasco. Vänd i sillen och ställ kallt i minst 2 dagar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maahl 16 december 2008

    Den här sillen är kalas, går hem hos både gammal och ung. Den enda jag träffat som rynkar på näsan åt den är min egen mor.... Har stått på julbordet två jular i rad. I år firar vi hemma hos mina föräldrar så då struntar jag i att göra sillen i år.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.