Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het Jalapeñogryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Het Jalapeñogryta

Ingredienser

Instruktioner

Bryn kött, lök och vitlök. Tillsätt Salsa, kryddmix och vatten. Smaksätt ev med salt. Låt småkoka 5 - 10 min. Rör ner jalapeños och paprika. Låt koka på svag värme ytterligare ca 10 min. Blanda till sist ner majskornen och låt grytan bli genomvarm. Servera med sprödvarma Old el paso nachips/tortilla chips (värm i ugn, 125°C, ca 10 min) eller kokt ris och en sallad. Önskas en mildare smak, tillsätt en klick creme fraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.