Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het köttfärsgryta

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta är en mycket god och het köttfärsgryta med GI-stuk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovskiva den gula löken och bry i margarinet, tillsätt köttfärsen och pressa i vitlöken, bryn tills det är genomstekt. Häll i de krossade tomaterna, tomatpurén, sockerbiten och sambal oelek. Låt puttra 15 minuter. Häll på lite vatten om det ser torrt ut. Häll av bönorna och häll i, grovskiva paprikan och lägg i grytan, låt puttra på svag värme ytterligare 5 till 10 minuter. Smaka av och salta efter tycke och smak.
  2. Servera med en sallad och gräddfil. Ett mustigt rödvin passar finfint till denna lite heta rätt.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Afrodite001 10 augusti 2009

    Grytan var riktigt god med gräddfil.

  • Linnan1 15 december 2009

    Denna köttfärsgryta var otroligt god. Kommer göras många fler gånger hemma.

  • saxa 5 maj 2010

    Mkt god!

  • Khellen 1 augusti 2010

    Supergod! La till lite mer vitlök och sambal oelek!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.