Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het köttfärsrisotto

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gluten och laktosfri

Ingredienser

Instruktioner

  1. Håll det kokta riset varmt. Fräs upp lök, purjolök och färs i oljan, bryn lätt och finfördela. Rör i selleristrimlor, smula i buljongtärningen och späd med lite vatten.
  2. Rör i passerade tomater och tomatpuré. Smaka av med örtsalt och tabasco. Vänd ner paprikastrimlorna och låt dem bara mjukna av värmen.
  3. Rör i riset och blanda väl. knäck äggen och skilj gulan ifrån vitan. Ställ skalgalvor med gulor i risotton. Garnera med persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.