Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het korv med finsk blomkålssallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ett blomkålshuvud väger cirka 1 kilo varav stocken cirka 250 gram

Ingredienser

Instruktioner

Skär blomkålen i små bitar. Hacka saltgurkan. Blanda blomkål, saltgurka och gröna ärter i en skål. Blanda ihop dressingen och slå den över grönsakerna. Skär korven i skivor och stek utan matfett i teflonpanna tills de fått färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nenabirk 23 juni 2014

    Det låter gott, men ska blomkålen vara rå?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.