Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het korvstroganoff á la Gill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Kanon om man är glad för starkt. Den är även mager.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela falukorven i lagom stora bitar och fräs dem i en stekgryta. Häll sedan i den gula löken och fräs igen.
  2. Häll i alla ingredienserna och krydda efter egen smak och låt stroganoffen puttra i 10 minuter.
  3. Koka riset under tiden.
  4. Lägg upp ris, stroganoff, majs på en tallrik och garnera med persilja.
  5. Tips:Jag brukar ha svamp och vitlök i också. Men jag har två kräsna barn så då tar jag det på sidan om, precis som med majsen. Späd ut med mjölk eller vatten om du vill ha mer sås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Evia 5 januari 2009

    Detta är jätte gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.