Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het krämig soppa

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mitt eget påhitt, men den blev god. Chilikrydda, pepparkrydda och grönsaksbuljong är Alpnaerings. Detta skriver jag bara för att de kryddorna är så koncentrerade.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och dela rotfrukterna. Lägg dom i en gryta och häll på vattnet och lägg i buljongen. Låt koka tills grönsakerna är mjuka. Häll av buljongen från rotfrukterna men spara den. Gör en puré av rotfrukterna i matberedare eller med mixer. Lägg tillbaka purén i grytan och häll i 1 dl crème fraiche, buljongen och kryddorna. Låt koka upp. Servera med en klick crème fraiche i soppan och en bit bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.