Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite starkare kycklingrätt, men gudomligt god!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka lök, paprika och vitlök och fräs mjukt i matfett. Tillsätt sambal oelek, chutney, grädde och buljongtärning. Låt småkoka i 5 minuter. Bryn filéerna och krydda med salt och peppar. Lägg köttet i en ugnsfast form. Häll över såsen . Strö över riven ost. Gratinera i ugn i 225 grader, ca 10 minuter. Servera med jasminris, lättkokta sockerärtor och coktailtomater, frästa i olja i 2 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • receptmamman 12 december 2009

    Mycket gott och enkelt! Ikväll ska jag testa att ha potatismos till och vanlig grönsallad istället för sockerärtorna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.