Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het kyckling med dip

 
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Det här receptet hittade jag för ett tag sen och det blev en succé här hemma!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Blanda samman marinaden i en plastpåse eller skål och lägg ner kycklingklubborna. Se till att det kommer marinad runt alla bitar och låt marineras i ca 1 timme.
  3. Lägg sen upp dem på en plåt, salta och strö över sesamfrö. Ugnsstek klubborna mitt i ugnen 30 minuter till fin färg.
  4. Finhacka löken och paprikan och blanda samman dipsåsen.
  5. Servera kycklingen med dipsås och gärna bakpotatis och grönsaker till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.