En riktigt favorit hemma. Lätt att laga. För er som viktväktar är en portion 3 points.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jätte god var den här. Jag sätte till lite nudlar för att få den matigare. Oxå gott!!!
Jättegod soppa! Jag har gjort den flera gånger och tänker fortsätta med det. Följde även tidigare tips om nudlar i soppan. Det blev bra.
Jättegod smakade lite som i Thailand. Saknade dock lite sälta. Nästa gång blir det nog mer röd curry och mindre lime.
Alla gillade soppan ,tycker att de måste vara lite mer kyclinsbuillion,også hade jag 3 matsk. philadelpia ost, tyckte de var jättegott..
Det var värmade och gott Jag följde grundreceptet men la i lite wokgrönaker. Dessutom hade jag glömt att köpa currypastan så det blev på vanlig curry och grön tai curry som jag hittade i skåpet. (ibland har man nytta av att bo i studentkorridor där vi har vissa gemensamma kryddor)
Denna soppa var toppen!! alla älskar den Många tackar å bugar... lade till lite äggnudlar och böngroddar så den blev "matigare" än en gång Tack!
Jättegod soppa med sting i! Lade till nudlar och nästa gång kan jag även tänka mig att lägga till lite mer grönsaker, både för smaken och för färgens skull.
Riktigt god soppa! Tog en extra tsk currypasta och minskade lite på vattnet. En klar femma :)
Väldigt god! Liknar en thaisoppa som heter Tom Yam Gai. Känner ni igen den så byt ut röd paprika mot en stor mogen tomat och släng i ett par färska Jalapenjo eller pirri pirri. Blev kanon, om man gillar lite drag i soppan! Tack för receptet!
Supergott! Tillsatte risnudlar i min soppa, väldigt omtyckt! =)
Supergod men här hade vi i fler fileér och nudlar för att få den matigare, har träningstokig ungdom hemma ;)
God och uppskattad, men med för liten mängd ingredienser. För att räcka behövs det framförallt mer kyckling. Jag redde av soppan innan servering. Tyckte den var lite tunn. Jag kommer göra den igen, men med större mängd ingredienser. Kanske tar jag i både strimlad lövbiff och räkor...