Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

väldigt god kycklingrätt. vill man så kan man blanda cashewnötter, banan och ananas med kycklingen.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken, paprika och vitlök, fräs mjukt i margarinet. Tillsätt sambal oelek, chutney, matlagningsgrädde, mjölk och buljongtärning. Låt koka i 5 min. Dela kycklingköttet i mindre bitar. Lägg köttet i en ugnfast form. Smaka av såsen och häll den över köttet. Strö riven ost och gratinera i 225 gr ca 10 min. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (23)

  • kattis63 11 november 2007

    Jättegott och enkelt att göra.

  • epi 29 december 2007

    Mm Härligt med lite klös i smaken. Mycket gott alla åt och ville att jag skulle göra det fler gånger. Maria

  • nettis71 6 januari 2008

    Det här är en maträtt som min mamma brukar göra och den är jättegod. Vi brukar bli bjudna på det och verkar enkelt att göra.

  • nettis71 6 januari 2008

    ursäkta trodde att jag lade en bild till mig själv men det var till maträtten och kan inte ändra.

  • anna78 20 januari 2008

    En supergod maträtt!! Rekommenderas varmt!

  • romram 29 september 2008

    Fantastiskt gott! Hela familjen tyckte om denna jättemycket.

  • EowynUndomiel 20 oktober 2008

    Herregud, det här verkar super! Speciellt med cashewnötter, banan och ananas! Måste bara prova detta...

  • brizze 9 januari 2009

    Den var jätte god, har fått göra den flera gånger till min dotter och henns pojkvän. Mvh Brizze

  • JennyV 5 mars 2009

    Detta var supergott och gick fort att göra! Hade även på cashewnötter, ananas och banan och det var en höjdare!

  • britta007 21 maj 2009

    Jättegott! Kommer att serveras ofta hemma. Skar ner ananas och banan mellan kycklingbitarna innan jag hade på såsen- Kanon!

  • vsi7 24 maj 2009

    Jätte gott kommer göras fler gånger

  • EvaMS 25 maj 2009

    Det här var riktigt gott, funkade även i matlådan på jobbet. Det här kommer jag att laga fler gånger.

  • Gul13 16 juni 2009

    Jättegott. Jag använde lårfilé och det funkade jättebra. Tack för receptet.

  • Lilloo 16 juni 2009

    Mycket gott, en maträtt som vi med all säkerhet kommer att tillaga igen.

  • Lennart_58 13 juli 2009

    Het kyckling i sommarvärmen! Jamen det är ju svensk sommar, ha ha. Lennart.

  • SmirajsKatti 15 januari 2010

    gottigottgott :)

  • christincarlsson 6 april 2010

    Super gott :D

  • frokeneva 28 februari 2011

    Jättegott!

  • maudan64 9 september 2011

    Detta är en återkommade rätt i våran familj. Bortsett från att den går fort att göra så är den jätte god.

  • abdullah3057 18 september 2011

    Gott och snabblagat!!

  • missQ 1 februari 2012

    Helt ok rätt. Jag gjorde dock med kycklingfilé som jag skar och stekte innan jag lade ner den i formen så det blev inte lika enkelt som med grillad kyckling.

  • fuling 3 maj 2012

    God rätt. Men kommer nog byta ut grönsaksbuljongtärningen med en hönsbuljongtärning nästa gång jag gör det.

  • littlemess 12 januari 2014

    Helt okay. Men det blev lite för lite smak i den efter ugnen så får krydda mer next time :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.