Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God lätt kycklingrätt som går jättefort att göra, den sköter sej själv i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader .
  2. Blanda ihop matgrädden, creme fraichen , hönsbuljongtärningen , hackad röd chilifrukt och sweet chilisåsen i en gryta och låt precis koka upp.
  3. Lägg kycklingfileerna i en ungsfast smord form och häll såsen över de råa fileerna. Strö ev över lite riven ost Sätt in i ugnen i ca 20-25 minuter eller tills kycklingen är färdig och allt fått fin färg.
  4. Servera med ris eller klyftpotatis och stekt broccoli.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • mysss 19 oktober 2008

    Detta var väldigt gott! Men det var kanske lite lite sweetchili i så jag tog lite mer. Och så hade jag purjolök i. Gott gott!

  • nilha 29 augusti 2009

    Väldigt lätt och gott. Förstek gärna kycklingfiléerna för att få en aptitretande stekyta. Servera med någon slags sallad för att få lite mer färgstark middagstallrik.

  • Lisbeth14 11 juni 2012

    Fantastisk bra recept att använda. Lätt och behändigt när man är många. Jag har lagt till ädelost som smulas över filéerna, det blev en god brytning till sweet chilisåsen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.