Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het och krämig pastasås

 
  • Serverar: 1-2 portioner
Skriv ut

En "jaha, vad ska jag äta idag?"-sås; måttangivelserna är lite ungefärliga. Tomatbaserad, hetta från chili och krämighet från grädde och parmesan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka vitlöken och fräs i oljan. Tillsätt tomaten, hackad.
  2. Tillsätt pesto, buljong, en rejäl nypa chiliflingor, svartpeppar och lite salt.
  3. Häll i en skvätt vatten och en skvätt grädde och låt puttra. Smaka ev av med mer kryddor.
  4. Red såsen med maizena. När den är klar, tag av plattan. Riv i färsk basilika och parmesan efter smak. Häll den över pastan och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.