Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färgstarka smaker samsas i en mustig sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala eventuellt potatisen, koka den mjuk. Vispa under tiden ihop olja och vinäger. Blanda ner keso i vinägretten. Smaka av med salt. Skala och finhacka löken. Dela potatisarna i lagom stora bitar och blanda med lök och kapris. Vänd försiktigt ner dressingen.
  2. Servera med skivat ägg, tomat och avokado. Strö lite örtsalt och svartpeppar över tillbehören. Salladen passar bra till grillat kött eller rökt fisk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.