Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het räksås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ljuvligt god och underbar räksås till ris eller pasta. Lagom stark men dock ej kryddfattig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina upp räkorna, om de inte redan är tinade.
  2. Skala och skiva den gula löken. Skölj, ansa och skiva purjolöken och paprikan. Fräs dem mjuka i oljan. Tillsätt räkorna, tomatpurén, fonden, lätt crème fraichen, curryn och pressa till sist ned vitlöksklyftan.
  3. Låt sjuda fem minuter och smaka sedan av med salt och citronpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.