Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het röd sås

 
Skriv ut

Ingen kokning behövs när du snabbt mixar ihop denna heta och mustiga sås som passar till både kött, korv och grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela och kärna ur paprikan, skär i stora bitar. Skala och skär löken i stora bitar. Dela chilifrukten. Peta bort kärnor och mellanväggar om du vill ha en mild smak på såsen, annars inte.
  2. Mixa paprika, lök, chilifrukt och basilika till ett grovt hack i matberedare. Tillsätt tomatkrosset, socker och salt. Mixa till sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.