Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het tonfiskpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Stila med små tonfiskbollar- utsökt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt tonfisken rinna av. Lägg i en skål tillsammans med hackad salladslök och uppvispat ägg, rör samman.
  2. Använd händerna och forma små bollar av tonfiskröran, ungefär lika stora som en valnöt, det skal bli ca 15-20 bollar.
  3. Hetta upp rapsolja i en teflonpanna och fräs tonfiskbollarna i ca 5-10 minuter tills de är gyllne. Häll över tomatsåsen och kok i 5 minuter till, tillsätt lite vatten om såsen är för tjock.
  4. Koka pastan och låt rinna av. Rör ner såsen och det mesta av rucolan. Servera i djupa skålar med några rucolablad som garnering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.