Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta chilibiffar med quinoa och broccoli

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Upptäck Quinoa! Gott och på köpet nyttigt. Här med heta biffar och sval crème fraiche. Du kan även använda bulgur istället för quinoa. Det blir lika gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj quinoan flera gånger och koka den i vattnet + buljongtärning enligt anvisning på paketet.
  2. Skär broccolin i små, små buketter och låt koka tillsammans med quinoan de sista tre minuterna.
  3. Blanda färsen med sambal oelek, äggula och vatten. Smaka av med salt och peppar (gör ett stekprov). Stek biffarna under tiden quinoan kokar.
  4. Skär tomaten och fetan i tärningar. Strimla lite purjo fint. Häll över olja och salta och peppra.
  5. Servera med en klick crème fraiche.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mamsingen 10 januari 2008

    Jättegott. Vi bytte dock ut quinoan mot bulgur.

  • Lennart_58 12 augusti 2009

    Jag bara ÄLSKAR quinoa, biffarna var så goda så du får dessutom full pott o poäng. Lennart.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.