Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta indiska kikärtor med couscous och mynta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Härlig kryddig vegetarisk rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Om du använder torkade kikärter blötläggs de i mycket vatten över natten. Koka upp i buljong ca 50 minuter. Använder du konserverade är det bara att öppna burken.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och lägg alla kryddor och sist kikärterna. Pressa i citronen eller limen och blanda ner persiljan.
  3. Blanda yoghurten med mynta.
  4. Koka couscous enligt anvisningarna på paketet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.