Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta kycklingspett

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kryddstarka kycklingspett med inspiration från det asiatiska köket som är lätta att grilla och nyttiga att äta. En bra grillrätt som kan förberedas och vänta i kylskåpet tills den rätta glöden infinner sig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar (c:a 3x3 cm).
  2. Blanda alla ingredienser till marinaden i en plastpåse och lägg i kycklingbitarna. Låt marinera i minst 1 timme, gärna betydligt längre.
  3. Lägg träspetten i blöt, minst 1 timme.
  4. Grilla i 10-15 minuter. Servera med nykokt ris och en kall sås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Monika46 6 augusti 2008

    Hej! Tänkte prova ditt recept på heta kycklingspett. Men vet inte vad marianden är för något som du skrev i ditt recept. Menar de kanske marinaden? Mvh Monika

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.