Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta lammfärsbullar med libanesisk yoghurtdipp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

...servera antingen med ris och Milko matyoghurt Libanesisk eller lägg köttbullarna på ett fat och sätt i tandpetare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman ajvar relish, ströbröd, sambal oelek, ägg, salt, spiskummin och citronskal. Blanda väl med lammfärsen. Forma färsen till önskad storlek och form, till exempel köttbullar eller biffar.
  2. Stek i olja och servera antingen med ris och Milko matyoghurt Libanesisk eller lägg köttbullarna på ett fat och sätt i tandpetare. Servera då med Milko matyoghurt Libanesisk som dipp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.