Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En räkrätt med sting, underbar god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa räkorna, skär paprikorna i tärningar, bryn paprikorna i lite matfett tills dom mjuknat, tillsätt sedan grädden och buljongtärningen och creme fraichen och chilipastan, låt småkoka en liten stund.
  2. Tillsätt alla räkor rör om väl, så att alla räkor är täckta av såsen. Räkorna ska enbart bli varma, får ej koka, så räkorna läggs ner i sista minuten innan man ska äta.
  3. detta ska man ha ris till, koka gärna riset i buljong

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.