Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta räkor med ris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Otroligt gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna
  2. Hacka paprikan och purjolöken i bitar, bryn dem mjuka tillsammans med champinjonerna.
  3. Häll på crème fraiche och chilisås. Krydda.
  4. Låt puttra en stund.
  5. Häll i räkorna. Låt dem bli varma, men inte koka - då blir de sega.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • solstar65 10 maj 2009

    jätte gott starkt och mumsigt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.