Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta räkor med zucchininudlar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läckra zucchininudlar med fin räkröra med smak a chili, vitlök och vitt vin. Glutenfritt och LCHF-vänligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla zucchinin och lägg i ett durkslag och häll kokande vatten över. Låt rinna av i durkslaget. Finhacka lök och vitlök. Hetta upp en panna med olivolja och smör, lägg ner lökhacket och chiliflakes. Låt det fräsa tills det fått fin färg.
  2. Häll i vinet och citronsaften, smaka av med salt och peppar. Låt allt sjuda i ca 2 minuter, rör sedan ner räkorna och låt det sjuda i någon minut. Räkorna är redan klara och de får inte bli för sega, de ska bara bli lite varma.
  3. Lägg upp zucchininudlarna på tallrikar, dra ett varv med salt- och pepparkvarnen och häll räkröran ovanpå. Blanda runt lite med parmesan och hackad bladspenat. Servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.