Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta tapas-champinjoner i vitlök

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegoda och heta! Gör dem ofta som smårätt på fredagarna. Ibland blir det över, då sparar jag de i kylen. Nästan lika goda kalla som rykande heta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Häll oljan i en stor ugnsform (eller fördla den i 4 st portionsformar).
  2. Lägg i svampen och resten av ingrediensen i formen/formarna.
  3. Sätt in i ugnen i ca 10 minuter tills det bubblar och svampen fått vacker färg.
  4. Servera med gott bröd. Doppa brödet i den goda oljan som fått smak av vitlök, chili och persiljan!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • skilla 20 april 2008

    Mkt gott! Jag tog dock hela lite mindre champinjoner. Mest av lathet, men också för att jag tycker om stora bitar i maten. Det fungerade jättebra. En enkel och mkt god tapasrätt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.