Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hett grönsaksris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Risrest blir risfest. Lika gott kallt som varmt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset. Skala morot och lök. Skär i skivor och bitar. Strimla salladslök. Fräs alla grönsaker i smör i en stor stekpanna tillsammans med vitlök och ingefära. Rör i kokt ris och låt steka några minuter.
  2. Smaksätt med ostronsås, sweet chilisås och soya. Blanda yoghurt med sweet chilisås och salt. Servera riset med såsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mimli89 6 september 2012

    Kollar många av dina recept, du verkar ha mycket gott :) Undrar bara om man kan byta ut ostronsåsen mot nåt annat, är ingenting jag direkt använder i övrigt nämligen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.