Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hickory Ribs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

När revbenen är som godast.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg revbenen i en kastrull med vatten som precis täcker. Tillsätt de ansade grönsakerna och kryddorna. Sjud under lock tills benen går att lossa eller ca 1 tim.n Ställ kallt att svalna i spadet.
  2. Dela köttet längs med benen och lägg dem en långpanna. Stek dem i ugnen på högsta värme (ej grill) tills de blir knapriga och gyllenbruna.
  3. Servera med Barbecuesås - se mitt recept 'Sås - Barbecue'

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.